Katso varauskalenterista, onko mökissä tilaa. Sinisellä merkitty on varattu.

 Saapumisaika on klo. 16.00 ja lähtöaika klo. 12.00.

Varaaminen onnistuu sähköpostilla jminvestoy@gmail.com

sekä soittamalla tai whatsapp-viestillä
0400 737546 / 0400 830043
.

 

Hinnasto

Arkisin maanantai klo.16.00 – perjantai klo.12.00 95€ /vrk.

Viikkovuokra maanantai klo.16.00 – sunnuntai klo. 12.00 795€

Viikonloppu perjantai klo. 16.00 – sunnuntai 12.00 395 /vklp.

Liinavaatteet ja pyyhkeet toimitettuna 15€ / setti.
(Liinavaatteet ja pyyhkeet voi tuoda myös itse.)

Loppusiivous 90€, joka veloitetaan aina varauksen yhteydessä.

Myöhäinen luovutus klo. 16.00 90€ lisämaksu.

Poreallas 150€/ varauskerta.

Sesonki- ja tapahtuma-ajat hinnoitellaan erikseen.

Maksutapana on sähköpostilasku tai paperilasku. Paperilaskussa 5€ laskutuslisä.

*Varattuna vuodelle 2022*

Iskelmä -festivaali
Jysäri -festivaali
Himos Truck Show -viikonloppu

Varausehdot

Varaus on sitova varaushetkestä alkaen, riippumatta siitä tehtiinkö varaus puhelimitse vai kirjallisena. Varaajan pitää olla täysi-ikäinen ja pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä. 50 % majoitusvarauksesta veloitetaan heti varauksen teon jälkeen ja loput 14 vrk ennen varauksen alkamista. Mikäli varaus tehdään niin, että varauksen alkuun on alle 30 vrk, erääntyy lasku 14 vrk ennen majoituksen alkamista. Jos varauksen alkuun on vähemmän kuin 14 vrk, erääntyy koko lasku maksettavaksi heti.
Poikkeuksen maksuehtoihin tekee tietyt tapahtuma-ajat. Tällöin majoitusvarauksesta 50 % veloitetaan 14 vrk varauksen teon jälkeen ja loput 60 vrk ennen tapahtumaa. Mikäli varaus tehdään niin, että tapahtumaan on alle 60 vrk, laskutetaan koko varaus erääntyväksi 7 vrk varauspäivästä. Jos tapahtumaan on alle 30 vrk, laskutetaan koko varaus erääntyväksi heti.
Veloitettuja varausmaksuja ei peruutuksen sattuessa palauteta varaajalle.

Edellytämme, että varaaja huolehtii mm. seuraavista asioista: roskien vienti, lattioiden imurointi ja pesu, astioiden pesu (ja tiskikoneen tyhjennys), pesuhuoneen ja wc-tilojen pesu, tahrojen ja likajälkien poisto, vuoteiden petaus ja huonekalujen sekä puutarhakalusteiden ja muiden tavaroiden vieminen paikoilleen. Myös piha-alue tulee siivota. Edellytämme kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä lähimpään jätepisteeseen sekä tahrat ja likajäljet poistettuna. Myös lomakohteen piha-alue tulee olla siisti.

Mikäli majoituskohde on jätetty kokonaan siivoamatta tai jos kohde vaatii siivousta asiakkaan siivouksen jälkeen, laskutamme  aiheutuneet kustannukset asiakkaalta toteutuneiden kulujen mukaisesti.